"Jeg bestilte stort koldtbord med tyrkisk vinkling fra Dileks Kafe til bursdagsselskap hjemme. 28 gjester fikk spise masse nydelig mat, varm og kald. Alle ble meget imponerte og ikke minst mette. Til dessert hadde jeg bestilt to store kake også, og de var like vellykket. Prisen var fornuftig, med tanke på hvor mange retter jeg bestilte, og hvor høy kvalitet alt hadde."

Med hilsen Turid Svensøy

-------------------------------------------------------------------------------------

Dato: 9 mai 2011

Kjære "Vertskap i Dileks

Tusen, tusen takk for NYDELIG MAT til selskapet på lørdag!! alle gjestene bemerket den gode maten. Vi er kjempefornøyd.

Vennlig hilsen

Liv og Egil

 

Tusen takk for deilig spekemat! Alle gjestene var fornøyd og synes at maten var God, fersk og nydelig! Et lite forslag (uten å klage). Kunne det vært litt mer eggerøre og potetsalat og litt mindre spekemat :)

Vennlig hilsen

Liv og Egil

-------------------------------------------------------------------------------------

Dato: 18 oktober 2010

Hei!
Vi vil gjerne takke for god mat og god service på Sverres konfirmasjon i september 2010. Vi bestilte to gryteretter, den ene var Biff Stroganoff med ris og den andre var Dileks spesialgryte med bulgur. Det fulgte med salat og nybakt foccacia-brød. Maten smakte veldig godt, og gjestene våre og vi var mer enn fornøyde. Det var rikelig med mat, så vi har hatt flere gode middager i ettertid også.
Tusen takk :-)

Hilsen Kristin og Bjørn, Sverre og Erlend

-------------------------------------------------------------------------------------

Dato: 2. oktober 2009

40 matkresne gjester kan ikke ta feil!

I forbindelse med vår datters konfirmasjon 5.september 09 benyttet vi oss av Dileks cateringtilbud. Både på grunn av tidligere gode erfaring med service og leveranse i jobbsammenheng, men også takket være koldtbordmenyens innhold og pris. Skal det serveres mat til 40 matglade og svært matkresne personer fra hele Norge i en slik forbindelse, stilte vi høye krav til menyen (vi valgte Dileks Luksuskoldtbord) samt ”støttet” oss til egne erfaringer herfra angående smak.

Imidlertid, erfaring fra andre cateringselskaper tilsa at vi også denne gang var en smule usikre inntil gjestenes dom ble forelagt. På forhånd hadde Dileks vist oss en ypperlig service og oppfølging, også ved leveranse. Maten var lekkert og innbydende dandert på fatene og porsjonene var svært rikelige. Både under og etter måltidet ble maten rost opp i skyene, og var absolutt en svært viktig faktor for et vellykket konfirmasjonsselskap. Heldigvis var porsjonene av en slik størrelse at noe kunne bringes med hjem og nytes i fred og ro de påfølgende dagene.

Vi kan gi Dileks vår beste anbefaling og forsikrer at vi for fremtidige anledninger vet hvor vi skal henvende oss angående cateringmat. Takk for personlig og god service samt mat av høy kvalitet.

-------------------------------------------------------------------------------------

Dato: 9. februar 2009

Hei! Etter god mat og service i forbindelse med barnedåp 1.feb lovet jeg å skrive noen ord til hjemmesiden deres. Håper dette er noe dere kan bruke. " Vi bestilte mat fra Dileks til barnedåp, Luksus-snitter til drøyt 20 personer. Snittene var både gode, delikate og mettende og ble dessuten levert på døra. Helt nylaget søndag formiddag. Vi bestilte også eplekake fra Dileks, det gjør vi hver gang vi skal ha gjester - den er nemlig usedvanlig god!" Mvh Johanne K. Hagen

 

 

Hei Serife,
håper du får en fin påske. Her er en anbefaling fra meg:
Takk for den nydelige maten dere lagde for festen vi hadde med gode venner i starten av mars. Den tyrkisk tapasen deres, kan anbefales på det varmeste for alle som ønsker en feiring/ fest med god mat. Vi var femten personer og det var god og mye mat; focaccia, kylling, marinerte oliven, kryddrete kjøttboller, aioli og mye mer. Tusen takk for at dere gjorde kvelden til en fulltreffer med de smakfulle rettene.
Elisabeth og Kim-Frode Wøhni

Mvh,

Elisabeth W. Wøhni 

-------------------------------------------------------------------------------------

Dato: 28. desember 2009

Vi vil takke for veldig god mat som dere lagde til oss!
Dåpsfesten ble veldig vellykket :-)
 
Hilsen Ariane og Rune 

-------------------------------------------------------------------------------------

Takk for god og delikat mat!
 
Vi har nå flere ganger i løpet av forholdsvis kort tid brukt Dileks Kafe som leverandør. En gang leide vi lokalene i forbindelse med feiring av 60-årsdag, og ellers har vi fått koldtbord levert på døra i forbindelse med større familiesammenkomster.
For oss som bor rett over gata har det vært naturlig å bruke Dileks i mange sammenhenger, også fordi vi svært ofte har spist middag og har vært fornøyd. 
De gangene vi har hatt et større selskap, har Dileks levert delikat anrettet mat. Leveringen har alltid skjedd på minuttet til avtalt tid. Maten har alltid vært svært tilfredsstilende, og gjestene har skrytt av både smaken, utseendet og mengden. Sultne tenåringerr, barn og voksne har langet inn, men likevel har det alltid vært så mye igjen at kjøleskapet måtte benyttes etter at gjestene brøt opp.
Vi kan anbefale Dileks Kafe, med menneskene som driver stedet, på det varmeste - og vi kan garantere at andre leverandører er utelukket. I vår telefonliste under "Koldtbord og selskapsmat" står ett navn: Dilek!
 
Trine Lise Sells og Leif Slaatsveen
Kampen Hageby

-------------------------------------------------------------------------------------

Dato: 13. januar 2009

Hei,

Vi bestilte mat fra dere til Nyttårsbrunchen lørdag 10. januar
og vi vil gjerne takke dere for deilig koldtbord.
Det var nydelig og rikelig og gjestene var kjempe fornøyde.
Jeg ga kortet deres videre til flere.
Siden maten var så bra så ble festen vellykket også.
Vi kommer garantert til å bruke dere en annen gang!

Tusen takk også for deres personlig og vennlig service!
Vi setter meget stor pris på dette.

Mvh,
Ingrid